Csepp-Kőker Kft.
Közel a természethez...

Sok évvel ezelőtt mi, a Csepp-Kőker Kft. alapítói a terméskövek mellett tettük le a voksunkat. És hogy miért?

Az embernek ősi igénye, hogy természetes anyagokkal vegye körbe magát, életterébe már a kezdetektől fogva bevitte azokat. Környezetünket, otthonunkat melegséget, nyugalmat árasztó burkolatokkal, tárgyakkal próbáljuk meg természetközelivé varázsolni, ahová a napi munka végeztével visszavonulhatunk, feltöltődhetünk. Ezért mondhatjuk, hogy a terméskő ugyanúgy, mint a tégla, ma már szinte elengedhetetlen díszítő eleme otthonainknak, épületeinknek, kertjeinknek. 

A Csepp-Kőker Kft. sóskúti telephelyeNem csak jól mutat, hanem mivel a természetben keletkezett anyag, így jó hatással is van ránk. Nyugalmat, békességet, a természet közelségét sugározza. Nem utolsó sorban rendkívül tartós, egy életen át tart, bármely célra is legyen felhasználva.

Számunkra a terméskő nem csupán egy egyszerű építőanyag. A terméskövek nekünk egyet jelentenek a harmóniával, kényelemmel, a nyugalommal; ezért is köteleztük el magunkat amellett, hogy e nemes, időtálló anyagok sokféle megjelenési formáját és a belőle gyártott különféle kőtermékeket vásárlóink részére elérhetővé tegyük.

Cégünk családi vállalkozásként indult sok évvel ezelőtt, majd 2004-ben megalapítottuk a Csepp-Kőker Kft-t, ami a kezdetektől fogva dinamikusan fejlődik. Fő profilunk terméskövek, terméskő burkolatok kis- és nagykereskedelme, feldolgozása, konfekcionálása, egyedi igényekhez alkalmazkodva. Elsődleges célunk viszonteladóink és vásárlóink igényeinek kielégítése, így mindig az elérhető legjobb minőséget biztosítjuk, mind az áru, mind a kiszolgálás terén.

A telephelyünkön fellelhető terméskövek a világ minden tájáról érkeznek hozzánk, egyedülálló termékskálával, szebbnél-szebb színekben és formákban, különböző kivitelben elérhetőek a vásárlóközönség számára. Így megtalálható többek között gneisz, gránit, homokkő, kvarcit, mészkő, porfír, tufa, stb., melyekből különféle burkoló-, falazó-, és egyéb termékeket gyártunk egyedi igények alapján is. Vásárlóink óriási és egyedülálló kínálatunkból kedvükre, ízlésük szerint válogathatnak. Kőtermékeink a legmagasabb esztétikai és minőségi követelményeknek is megfelelnek, nagy igénybevételű helyek – pl. bevásárlóközpontok, bankok, közöségi helyek – és kisebb terheltségi fokú terek – pl. lakások – külső- és belső burkolására, díszítésére egyaránt alkalmasak. Termékpalettánkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy vásárlóink minden igényét ki tudjuk elégíteni.

Az általunk forgalmazott több, mint 100-féle kül- és beltéri felhasználású kőtermék mellett azok telepítéséhez, burkolásához szükséges kiegészítőket, ápoló- és impregnáló szereket, ragasztókat és fugázóanyagokat is forgalmazunk, melyek különféle téglaburkolatok ragasztásakor is alkalmazhatóak. Kínálatunkban szerepelnek még a Csepp-Faker által forgalmazott fapellet és –brikett termékek is, mely tüzelőanyagok egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a rezsicsökkentő megoldások tekintetében. Építőipari segédanyagainkat kitűnő minőségben a Csepp-Chemie Kft. gyártja.

Termésköveink népszerűségét, így a mi sikerünket is mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már a kezdeti időszaktól kezdődően árbevételünk folyamatosan emelkedik, ezzel komoly piaci pozíciót és széleskörű elismertséget vívtunk ki magunknak. Az egyre növekvő vásárlói igények komoly infrastrukturális beruházásokat követeltek meg tőlünk: új cégközpontot építettünk, bővítettük a raktárkapacitásunkat, modernizáltuk az árumozgató eszközeinket; folyamatosan növeljük jól képzett szakembereink létszámát. Mindezt annak érdekében, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk biztosítani Önöknek, és elégedett vevőkört tudhassunk magunkénak.

Kőtermékeinket fajta, szín és vastagság szerint osztályozzuk, és fajtától függően kilogramm- vagy négyzetméter áron értékesítjük. Az alábbi csoportokban elérhetőek, melyekben több ezer cikkelem közül lehet válogatni:

  • aljzat- és falburkoló kövek (szabálytalan kövek, szabályos kövek, mediterrán kövek, kockakövek, szegélykövek);
  • kerti díszkövek (sziklakövek, görgeteg kövek);
  • impregnáló- és tisztító szerek (minden kőfelületre, téglafelületre, háztartási- és ipari felhasználásra);
  • építőipari segédanyagok (kőragasztók, kőfugázók, kőalapozók, eszközök).

Ha Ön is egyedi, gyönyörű terméskövet szeretne, látogasson el hozzánk, ahol szakképzett munkatársaink, rendkívüli segítőkészséggel fogadják, és segítenek kiválasztani az Ön igényeinek és ízlésének legmegfelelőbb kőterméket és kellékeiket. Továbbá hasznos információkkal és tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, annak érdekében, hogy a terméskövek a lehető legjobb minőségben legyenek telepítve, kezelve és hogy sajátosságukat, egyedi értékeiket a lehető leghosszabb ideig megőrizzék.

Szerződött viszonteladóink részére rendszeresen időszakos és eseti akciókat szervezünk, és lehetőséget biztosítunk az értékesítést támogató termékbemutató eszközök igénybevételére is.

Partnercégünk, a Csepp-Sped Kft. bevonásával vállaljuk a megvásárolt áru szállítását, rakodását.  

Kulturált környezetben, óriási választékkal és raktárkészlettel, kedvező kőtermék-árakkal egyenleges, gyors- és teljeskörű kiszolgálással állunk hazai és külföldi vásárlóink, partnereink, viszonteladóink továbbá a kivitelezők rendelkezésére egyaránt.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között tudhatjuk! Keressen minket bizalommal!

 

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.