Csepp-Kőker Kft.
Közel a természethez...

AKCIÓ!

Ha raktárkészletünkről bontatlan, egész raklapos tételben vásárol terméskő burkolatot, a megvásárolt mennyiség minden 5. négyzetmétere után szabadon választhat 1 zsák terméskő ragasztót vagy 1 zsák terméskő fugázót ajándékba!

Az akció időtartama: 2018. június 1. - szeptember 30. 

A terméskő, mint burkolóanyag a mai építészetben igen népszerű. Mégsem csupán divatról van szó, hiszen esztétikai értékénél fogva már az ókorban is kedvelt burkolat volt. A modern építészet, a mai lakberendezés is egyre gyakrabban dönt a terméskövek mellett.

Köztudott, hogy a természetes anyagok használata mindig minőségi előnyt jelent a mesterséges anyagokkal szemben. Szépségük mellett egyedi hatásuk az, ami oly vonzóvá teszi őket otthonunk padlóján, belvárosi épületek homlokzatain, vidéki házak teraszain vagy modern belterek falain. Minőségük, tartósságuk és könnyű alkalmazásuk teszi lehetővé, hogy ma is ilyen széles körben ismert burkolatfajta. Egyetlen impregnálással évtizedekre garantálhatjuk a terméskő eredeti színének, minőségének száz százalékos megőrzését mindenfajta környezeti ártalommal szemben (eső, szennyeződések, moha, penész, savak, stb.).

Burkoló- és falazó kövek

Burkoló- és falazó kövek

Andezit kövek, bazalt kövek, gneisz kövek, gránit kövek, homokkövek, kvarcit kövek, márvány kövek, mészkő kövek, onix kövek, pala kövek, porfir kövek, stb.

Megtekintés

Sziklakerti- és kerti kövek

Sziklakerti- és kerti kövek

Sziklakövek, görgeteg kövek, zúzott kövek, apró folyami kövek, egyedi sziklakövek, tipegőkövek

Megtekintés

Segédanyagok

Segédanyagok

Kőragasztók, kőfugázók, kőimpregnálók és kőtisztítók minden kőfelületre

Megtekintés

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a látogató statisztika gyűjtéséhez.